HEDEF YKS

May

Yaklaşan Yükseköğretim Kurumlarına hazırlık kapsamında öğrencilerimize yönelik deneme sınavı takvimi hazırlandı.

Nis

Öğrencilerimizi haziran ayında yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlık kapsamında deneme sınavına aldık

Nis

Sınava hazırlanan öğrencilerimize yönelik okul rehberlik servisi tarafından Motivasyon konulu seminer verildi.

Nis

YKS üniversite hazırlık programı kapsamında okulumuzda 12. sınıf öğrencilerimiz için ara tatil soru çözüm ve motivasyon kamp programı planladık.

Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlık kapsamında sınava hazırlanan öğrencilerimizi TYT deneme sınavına aldık.

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu Şube müdürü başkanlığında il Rehberlik Koordinatörü ve İmam Hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Öğrencilerimize okul rehberlik servisi tarafından Verimli Ders Çalışma ve Motivasyon konulu seminer verildi.

Şbt

Meb Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Hedef Yks Akademik ve Kariyer Gelişimi Programının tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına yönelik duyuru panosu hazırlandı. Öğrencilerimizin sınav hakkında bilgilenmesi ve başvuru yapılması sağlandı.

Şbt

Öğrencilerimizin kariyer planı yapmalarına yardımcı olabilmek ve üniversiteye hazırlık kapsamında motivasyonlarını artırmak amacıyla Batman Üniversitesi'ni ziyaret ettik.

Şbt

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisince velilerle yapılan toplantıda gerçekleştirilen sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı. Öğrencilerimizin son durumları hakkında velilerimiz bilgilendirildi.

Ara

Hedef YKS Üniversite hazırlık programı kapsamında öğrencilerimiz için uygulayacağımız TYT ve AYT deneme sınavları takvimi oluşturuldu.

Ara

Sınava hazırlananan öğrencilerimizin motivasyonlarını yüksek tutmak amacıyla öğretmenlerimizle birlikte sinema etkinliği düzenledik.

Ara

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının değerlendirme takvimini oluşturduk. DYK değerlendirme afişimiz.

Ara

2023 YKS'de başarılı olmuş öğrencilerimizi 2024'te YKS'ye girecek öğrencilerimizle buluşturduk. 2023 YKS'de başarılı olmuş ve üniversitelere yerleşen öğrencilerimizi bu sene sınava girecek öğrencilerimizle buluşturup tecrübelerini aktarmalarını sağladık. Yaklaşan üniversite sınavı öncesi Zoom üzerinden uzaktan yapılan buluşma etkinliğimiz bu sene sınava girecek öğrencilerimiz için ayrıca motivasyon kaynağı oldu. Katkılarından dolayı mezun öğrencilerimize teşekkür ederiz.