Uzman Öğretmen Mehmet Nezir CEYLAN - OKUL MÜDÜRÜ

15/02/1979 tarihinde Mardin Midyat ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde 3. Sınıfa kadar okudu. 1988 yılında ailece Batman iline yerleştiler. 1990 Yılında Batman Cumhuriyet İlkokulundan mezun oldu. 1990 yılında Batman İmam Hatip Lisesine kayıt oldu. 1996 yılında Batman İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Aynı yıl girdiği Üniversite sınavında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesini Kazandı. 2001 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat fakültesinden mezun oldu. 2001 yılında Batman Kozluk ilçesine bağlı Derince köyünde İmam Hatiplik görevini yaptı. 2003 yılında vatani görevini Siirt Pervari ilçesinde kısa dönem olarak yaptı. 2004 yılında Milli Eğitim Bakanlığında çalışmaya başladı. 2004/2010 yılları arasında Batman merkeze bağlı Balpınar beldesinde Mobil İlköğretim Okulunda Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yaptı. 2010 yılında Batman Özel İdare Lisesinde Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2010 yılında okuduğu okul olan Batman Anadolu İmam Hatip Lisesinde Meslek dersleri öğretmeni olarak çalışmaya başladı. 2013 yılında aynı okul Müdür yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 2014 yılında yine aynı okuluna Müdür olarak atandı. 2019 yılında da dört yıllık görev süresinin ardından Batman/Merkez Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür olarak atandı. Eylül 2022´de kurumumuza müdür olarak atandı ve halen aynı görevi yürütmektedir. Evli ve üçü kız biri erkek olmak üzere dört çocuk babasıdır.