Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Projesi kapsamında Batman Üniversitesi İkti̇sadi̇ ve İdari̇ Bi̇li̇mler Fakültesi̇ İşletme bölümünden Prof. Dr. Şemsettin Dursun tarafından öğrencilerimize seminer verildi. Katılımından ve katkılarından ötürü kendisine teşekkür ederiz.

Okulumuza ait öğrenci ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan EBRAR dergisi Ocak sayısı çıktı.

EBRAR DERGİSİ İÇİN TIKLAYIN.

Akademisyen Öğrenci Buluşmaları Projesi kapsamında Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri bölümünden Doç. Dr. Davut OKÇU öğrencilerimizle bir araya gelip söyleşide bulundu. Katılımından ve öğrencilerimize katkılarından ötürü kendisine teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize okulumuzun rehberlik servisi tarafından Ergenlik Dönemi ve Özellikleri konulu seminer verildi. Öğrencilerimize ergenlik döneminin getirdiği sorunlar ve çözüm yolları; büyüme, gelişme ve ergenlikteki kişisel bakım gibi ergenlik çağındaki çocukları yakından ilgilendiren konularda bilgi verildi.

Öğrencilerimizi yaklaşan Liselere Giriş Sınavına Hazırlık kapsamında deneme sınavına aldık.

Okur Yazar Buluşmaları Projesi kapsamında eğitimci yazar Şefik Sevim okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya geldi. Katılımından ve öğrencilerimize katkılarından ötürü kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çetinkaya okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelip hasbihal ettiler.

Şbt

Okurlar yazarlar ile buluşuyor projesi kapsamında yazar Muhammed Zeki Mirzaoğlu öğrencilerimizle bir araya gelip söyleşide bulundu.

Şbt

Örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi kapsamında 4. sınıftan 5. sınıfa geçecek erkek öğrenciler için haftasonları ücretsiz hafızlık hazırlık kursumuz 16 Mart 2024'te başlıyor.

Ock

Öğrencilerimizin karne günü heyecanına ortak olduk.

Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ock

Sıfır atık projesi kapsamında atık pil toplama kampanyası başlatılmıştır. 2023-2024 Eğitim Öğretim sezonunun sonuna kadar en fazla atık pil toplayan öğrencimize hediye verilecektir.

Ock

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında öğrencilerimize bağımlılık seminerleri verildi. Program kapsamında okulumuzun rehberlik servisi tarafından tütün bağımlılığı, madde bağımlılığı, alkol bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı ve sağlıklı yaşam konulu seminerler verildi.

Ock

Öğrencilerimize sıfır atık eğitimi verildi. Okulca yürüttüğümüz sıfır atık projesi kapsamında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Ock

Velilerimize yönelik bağımlılık semineri verildi. Batman Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından velilerimize okulumuzun konferans salonunda bağımlılık eğitimi verildi. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele programı kapsamında Tütün, Madde, Alkol, Teknoloji Bağımlılıkları ve Sağlıklı Yaşam konularında velilerimiz bilgilendirildi.