Kas

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Balıkesir ziyaretimiz Balıkesir yerel basınında yer aldı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasın Atatürk'ü Anma Programı düzenlendi. Okulumuzun konferans salununda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen törende Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa uğurlanışının 85. yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle andık.

Kas

Eğtimde Başarıyı Artırma Projesi kapsamında sınava hazırlanan öğrencilerimzi deneme sınavına aldık.

Kas

Öğrencilerimizin okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi, meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak ve kitap okuma sevgisini aşılamak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Kitap Okuma Noktasını ziyaret ettik.

Kas

İmam Hatip okullarının kuruluş yıldönümünü okulumuzun konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla düzenlediğimiz etkinlikle kutladık.

''Medeniyetin Beşiği Batman'dan Kuvayi Milliye Şehri Balıkesir'e''

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı ile; öğrencilerimizin ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin farkına varması, farklı bölgelerin yaşam koşullarını daha yakından tanıması, sosyo-kültürel açıdan birbirlerini tanıması ve kardeşlik duygularının gelişmesi, milli ve manevi değerlerle kuşanması amacıyla yürüttüğümüz projenin ikinci ayağı olan Balıkesir'deyiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizle birlikte düzenlediğimiz programla coşkulu bir şekilde kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimiz 100 yaşında. İstiklalden İstikbale Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte okul panosunu düzenledik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamından öğrencilerimizle birlikte Necat Nasıroğlu Külliye'sinde Hatim-i Şerifler okuduk.

Ekm

Çevremi Koruyorum Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuzda değerler eğitimi panosu oluşturduk. Ayrıca edep, saygı ve nezaket konularını işleyen tablolar oluşturup okulumuzun koridorlarına astık.

Ekm

Filistin'de şehit düşen kardeşlerimiz için hafız öğrencilerimiz tarafından fetih süresi ve hatimler okundu. Ayrıca Kudüs ve Mescid-i Aksa konulu sohbetler gerçekleştirildi.

Ekm

Öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün başlattığı Oku-Yorum okuma kültürünün geliştirilmesi projesini hayata geçirdik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Vali Yardımcısı, Milli Eğitim Müdürü, İl Müftüsü ve Emniyet Müdürünün de katıldığı anma programında 6. sınıf öğrencilerimizden Tarık Sevim Kur'an Tilaveti icra etti.

Ekm

Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine Batman Üniversitesi İlahiyat fakültesinden Doç. Dr. Şükrü Aydın tarafından "Değerlerimiz" konulu seminer verildi. Değerli eğitiminden dolayı Doç. Dr. Şükrü Aydın hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.