Ara

Ortaokullar arası düzenlenen ezan okuma yarışmasında il birincisi olduk. İl geneli düzenlenen mesleki yarışmalarda ortaokullar arası ezan okuma yarışmasında il birincisi olduk. Öğrencimiz Ahmet Akbulut'u tebrik eder emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ortaokullar arası düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma birincisi olduk. İl geneli düzenlenen mesleki yarışmalarda ortaokullar arası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında il birincisi olduk. Öğrencimiz Muhammed Tarık Sevim'i tebrik eder emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Liseler arası Genç Hatipler Hutbe okuma yarışmasında 1.si olduk. Öğrencimiz Faruk Tunç'u tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Liseler arası düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma birincisi olduk. İl geneli düzenlenen mesleki yarışmalarda liseler arası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında il birincisi olduk. Öğrencimiz Muhammed Ekinci'yi tebrik eder emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Liseler arası düzenlenen hafızlık yarışmasında il 2.si olduk. İl geneli düzenlenen mesleki yarışmalarda liseler arası hafızlık yarışmasında il ikincisi olduk. Öğrencimiz Ahmet Efe'yi tebrik eder emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ortaokullar arası düzenlenen Hafızlık yarışmasında üçüncü olduk. İl geneli düzenlenen mesleki yarışmalarda ortaokullar arası Hafızlık yarışmasında il üçüncüsü olduk. Öğrencimiz Muhammed Sait Bakır'ı tebrik eder emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi kapsamında öğrencilerimizin akademik başarısını artırma yolunda motivasyonlarını yükseltmek amacıyla öğrencilerimizle sinema etkinliği düzenledik.

Ara

İl geneli düzenlenen mesleki yarışmalarda başarılı sonuçlar elde ettik. Katıldığımız 6 farklı kategorideki mesleki yarışmalarda 4 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ettik. İl geneli düzenlenen mesleki yarışmalarda başarılı sonuçlar elde etmemizi sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizin yetişmesinde başta kıymetli aileleri olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzdan il müftülüğüne ziyaret gerçekleştirildi. İl geneli düzenlenen mesleki yarışmalarda derece elde eden öğrencilerimizle beraber il müftülüğüne ziyaret gerçekleştirdik. Sıcak karşılaması ve misafirperverliğinden dolayı il müftümüze teşekkür ederiz.

Ara

Lise grubu öğrencilerimizi Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlık, ortaokul grubu öğrencilerimizi Liselere Giriş Sınavına hazırlık kapsamında deneme sınavına aldık.

Ara

Öğrencilerimizin son durumlarını görüşmek üzere tertiplediğimiz veli toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

Öğrencilerimiz arasında ilahi okuma yarışması düzenlendi. Tüm sınıflardan katılımın olduğu etkinlik okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi. Tüm katılımcıların gözümüzde birinci olduğu yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

Öğrencilerimize zaman yönetimi konulu seminer verildi. Okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimize zaman yönetimi, zamanımızı çalan faktörler, zamanı doğru planlama ve kullanma, zamanı programlayabilme ve hayır diyebilme becerisi konularında eğitimler verildi.

Kas

Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Kemal ŞAMLIOĞLU’nun teşrifleriyle ilimizde Eğitim-İstihdam İlişkisini Güçlendirme Çalıştayı gerçekleştirildi.

Kas

Öğrencilerimizi il geneli düzenlenen deneme sınavına aldık.