Eyl

Okulumuza yeni başlayan öğrenciler için okulumuzun rehberlik servisi tarafından okula uyum(oryantasyon) programı düzenlendi. Okula uyum programı ile öğrencilerin yeni girdikleri okul ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunacak becerilerin kazandırılması ve okula aidiyet duygusunun geliştirilmesi, öğrenciler için koruyucu ve destekleyici eğitim ortamının oluşturulması ve devamsızlık, sınıf tekrarı ve örgün eğitim dışına çıkma oranlarının azaltılması amacıyla öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i dinleyerek başladık. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

Örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi kapsamında hafızlık eğitimini alan öğrencilerimiz Van ilimizde kamp gerçekleştirdiler.

Eyl

Yaz eğitim sürecini 1 Eylül itibariyle tamamladık. 11 Eylülde görüşmek dileğiyle.