Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem veli toplantısı gerçekleştirildi. Konferans salonunda yapılan bilgilendirmelerden sonra velilerimiz öğrencilerimizin son durumlarını görüşmek üzere öğretmenlerle bir araya geldi.

Nis

Öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız Turizm Haftası panosu oluşturuldu.

Nis

Milli Mücadele'miz ve bağımsızlığımızın sembolü ''Türkiye Büyük Millet Meclisi''mizin 104. yaşı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Yaklaşan Liselere Giriş Sınavı ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi öğrencilerimizi deneme sınavında aldık. 8 ve 12. sınıf öğrencilerimizi sınava hazırlık kapsamında il geneli düzenlenen deneme sınavına aldık.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında pansiyonda kalan öğrencilerimize yönelik öğretmenlerimiz tarafından iftardan sonra ramazan sohbetleri gerçekleştiriliyor.

Öğrencilerimizi Liselere Giriş Sınavına hazırlık kapsamında deneme sınavına aldık.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenledik. Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen program okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle iftar etkinliği ve teravih sonrası çiğköfte etkinlikleri düzenledik.

Büyük zaferimizin yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun.

Öğrencilerimize okulumuzun rehberlik servisi tarafından Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Siber Zorbalık semineri verildi.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında pansiyonda kalan öğrencilerimize yönelik öğretmenlerimiz tarafından Ramazan Sohbetleri devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca her gün 12.00 - 12.40 arası mukabele yapılacaktır. Ramazan ayındaki bu Kur'an-ı Kerim ziyafetine tüm velilerimiz davetlidir.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kutlu olsun.

Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Projesi kapsamında Batman Üniversitesi İkti̇sadi̇ ve İdari̇ Bi̇li̇mler Fakültesi̇ İşletme bölümünden Prof. Dr. Şemsettin Dursun tarafından öğrencilerimize seminer verildi. Katılımından ve katkılarından ötürü kendisine teşekkür ederiz.